Zelfgemaakte Anniversary Presents van Kids

Zelfgemaakte Anniversary Presents van Kids


Naar je ouders 'aanstaande verjaardag te vieren, wilt u misschien een speciale zelfgemaakte cadeau. Gelukkig, doordachte zelfgemaakte verjaardag cadeaus bestaan ​​uit een scala van ideeën, met inbegrip van een geschenk mand gevuld met items die zowel vader en moeder zou genieten, foto cadeaus zoals een zelfgemaakte plakboek, of een ingelijste gepersonaliseerde gedicht.

Anniversary Gift Basket

Maak je ouders een zelfgemaakte cadeau mand als een doordachte en praktische verjaardag aanwezig. Alles wat je nodig hebt is een mand (tassen, emmers en bakken kan ook worden gebruikt) en items in het te zetten. Sommige items die kunnen worden opgenomen in de verjaardag cadeau mand zijn voor hem en haar badjassen, gebakken goederen, crackers en kaas, een cadeaubon naar een restaurant je beide ouders te genieten of bioscoopkaartjes.

coupon Book

Een coupon boek is een geweldig cadeau voor je ouders op hun verjaardag, en kan gemakkelijk en goedkoop worden gemaakt van huis. Ten eerste, beslissen wat coupons om je ouders te geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn: "Ik zal de afwas doen voor een week" of coupons "Ik zal uw beide auto's te wassen". Elke doordachte actie waarvan je denkt dat je ouders zouden het op prijs kan worden gegeven via de bonnenboekje. Om het boek te maken, op effen wit of bouw papier, dan nietje schrijf de gave acties van de pagina's aan elkaar.

Homemade Photo Gifts

Maak je ouders zelfgemaakte fotogeschenken uit een verscheidenheid van familiefoto's. Een idee is om een ​​frame in het bijzonder om hun bruiloft foto te houden. Om te beginnen, de aankoop van een onafgewerkt fotolijstje uit een ambachtelijke winkel. Versier het frame met verf, stickers, knopen of andere versieringen voor het bepalen van de bruiloft foto erin. Andere zelfgemaakte foto giften omvatten een plakboek of fotoalbum of een foto genomen van jezelf en / of je broers en zussen en framing het voor je ouders.

Bloemen in een Painted Pot

Bloemen maken mooie verjaardag geschenken en, wanneer geplaatst in een geschilderde pot, kunnen ook attent degenen. Koop een gewone bloempot uit een bouwmarkt te vinden, evenals potgrond en bloemzaden en bloembollen. Verf de pot met tempera verf in een ontwerp. Ambachtelijke winkels verkopen een verscheidenheid van stencils als je niet vertrouwd bent met uw tekening vaardigheden te voelen. Nadat de pot is geschilderd en droog, stellen de bodem en bloemzaden en bloembollen in de pot en geef het aan je ouders voor hun verjaardag.

Gedicht Anniversary

Schrijf je ouders een jubileum gedicht waarin wordt uitgelegd hoeveel je liefde en respect voor hen. Gedichten zijn er in vele vormen, lengtes en stijlen. Ze hebben niet perfect of zelfs te rijmen zijn. Om het gedicht nog specialer, gebruik maken van markers of kalligrafiepennen op te schrijven in uw beste handschrift op een mooi stuk papier of karton te maken. Frame de handgeschreven gedicht en geef het als een cadeau voor je ouders om te koesteren.