Waar te Vitamine B12 in Cats Spuit

Waar te Vitamine B12 in Cats Spuit


Nierziekte, of chronisch nierfalen, is een gezondheidsprobleem dat honden en katten en mensen kunnen treffen. Er zijn vele behandelingen voor de ziekte, die progressief, maar er is geen genezing. Een van de behandelingen door dierenartsen injecties van vitamine B-12. Vitamine B-12 is gegeven aan katten en honden die lijden aan nierfalen enkele van de vitaminen die verloren gaan als de nieren het bloed filteren zoals ze moeten herstellen. Dit is belangrijk voor de gezondheid van het dier gezond bloed is de sleutel tot een gezond leven. B-12 wordt ook gebruikt als bloed builder voor dieren die lijden aan anemie.

Betekenis

Vitamine B-12 is noodzakelijk voor celgroei en reproductie cel. Het dient als een bouwsteen voor DNA en RNA productie en helpt ook het zenuwstelsel goed functioneren. Andere primaire functie van B-12 is de productie van energie voor het lichaam. Artsen en dierenartsen hebben lang voorgeschreven B-12 in mondelinge en injectie vorm voor de behandeling van bloedarmoede en nieren aandoeningen; beide van deze ziekten hebben een direct effect op de productie van energie. B-12 kan helpen bij het opbouwen van het bloed bloedarmoede patiënten, en het kan bijdragen tot het herstel van het bloed bij patiënten die lijden aan minder perfect functionerende nieren. Wanneer thuis injecties worden voorgeschreven, kan het ontmoedigend voor mensen die niet zeker weet hoe of waar te injecties te geven, in het bijzonder voor katten --- die vaak minder dan blij om te worden gestoken met naalden zijn.

plaats

Door te weten waar uw kat te injecteren, wordt u vermijden waardoor het meer pijn of stress dan noodzakelijk is en zeker berokkende schade te voorkomen van uw kant. De meeste katten zijn niet declawed, en het krijgen van een kat boos is geen grap. Met alle vier de poten en tanden te behandelen kunnen overweldigend, zelfs voor iemand gewend om injecties. Dus weten hoe en waar u uw kat te injecteren met het geneesmiddel is een voordeel. De best mogelijke plaats om uw kat te injecteren is het nekvel. De losse huid die een moeder kat haar kittens zal grijpen door is nog steeds aanwezig op de volwassen kat. Door grijpen deze losse huid en voorzichtig maar stevig omhoog te trekken, je in feite het verstrekken van dezelfde terughoudendheid een moeder doet haar kitten. Zodra u dit losse huid te begrijpen, bent u klaar om de injectie te geven.

Injectie

B-12 wordt subcutaan gegeven, ook wel onder de huid --- niet in de bloedbaan. Zodra u de losse huid van de nek van de kat stevig in de hand, neem je andere hand dat de spuit en de naald vasthoudt en plaats de naald tegen de huid net onder je gebundelde vingers. Dit is de plek waar de huid al weg van de spieren en weefsel wordt getrokken en kan de juiste bedeling van het geneesmiddel te garanderen. Druk stevig, maar voorzichtig, totdat je voelt dat de naald prikken van de huid. Het is niet nodig de harde duwen, schuif de naald in een ander paar millimeter en leeg de spuit, dan geeft de naald te trekken. De hele injectie dient slechts enkele seconden duren.

Na

Zodra u de naald uit de huid te trekken, zette het schot en wrijf het geïnjecteerde gebied, terwijl het loslaten van de "nekvel" met uw andere hand. Door wrijven de injectieplaats, u verdelen het geneesmiddel in de weefsels rond het terrein en ervoor zorgen dat geen lekt via injectie punctie. Gebruik uw stem en handen te prijzen en te strelen van de kat en gerust te stellen dat alles goed is. Als je je werk goed hebt gedaan, zal de kat weinig tot niets hebben gevoeld en zal niet verdrietig zijn. Er mogen geen bijwerkingen, geen pijn, geen lekt en er geen probleem met de injectieplaats. Indien mogelijk, laat de kat om gratis te gaan en geef het een beloning voor zijn goede gedrag.

Waarschuwing

Als je nog nooit een kat een injectie hebben gegeven, begin dan niet zonder hulp. Heeft u een dierenarts laten zien hoe u de injectie te geven, en --- --- indien mogelijk hem te observeren geeft u uw eerste injectie. Hoewel zeldzaam, kunnen complicaties van een slechte injectie uw kat te doden. Een luchtbel in de bloedbaan kan dodelijk, evenals een dosis van het geneesmiddel in het bloed dat is bedoeld in de huid te krijgen zijn. Dus het is veel beter dan genezen te zijn en de hulp van een professional op je eerste paar injecties. Zelfs met de hulp van iemand die ervaring heeft met dierlijke shots is beter dan te proberen om het te doen op uw eigen. Het goede nieuws is dat als je eenmaal een paar keer gedaan hebt, is het zeer eenvoudig om te doen vanaf dat punt naar voren.