Specificaties van de liftdeur maten

Specificaties van de liftdeur maten


Er zijn vele soorten liften variërend in grootte, gebruik en installatie. Hoewel liften zijn vaker te vinden in de openbare voorzieningen, kan men ook liften in het huis te vinden. Deze residentiële liften hebben een plaats voor gehandicapten of ouderen of de rijken huiseigenaar. Liften kan worden geïnstalleerd met een enkele ingang of met een extra zij- of achteringang supplement. Van de kleinste hulpprogramma dumbwaiter de brede goederenliften, kan men de afmetingen van de liftdeuren te vinden.

Residential Elevators

Woningen met 20 vierkante voet te sparen kan worden uitgerust met een residentiële lift, volgens GCE Residential liften, een producent van op maat liften. Deuren kunnen worden geïnstalleerd in de voorste en toegevoegd aan de zij- of achterkant van de lift. De standaard deur grootte is 36 inch breed. Echter, de hoogte afhankelijk is van de cabine grootte. GCE biedt drie cab hoogten - 6 feet 8 inch, 7 voeten en 8 voeten.

LULA Liften

Limited Met beperkte toegang liften, of LULA, worden gebruikt in kantoorgebouwen, openbare voorzieningen en andere niet-residentiële instellingen. Hoewel de openbare voorzieningen zijn nodig om handicap toegang tot het publiek, hoeft LULA liften niet voldoen aan de eisen van de ADA, of Amerikaanse with Disabilities Act. Volgens Executive Residential liften Lula liften hebben een standaard formaat van 42 inch met 54 inch. Lift Concepts maakt LULA liften waarvan de deur afmetingen zijn 36 inch met 80 inch.

dumbwaiters

Dumbwaiters zijn nut liften die in woningen en commerciële gebouwen kan worden geïnstalleerd. Sommige oudere huizen werden gebouwd met dumbwaiters om de was te vervoeren tussen meerdere verdiepingen. Hotels hebben vaak dumbwaiters om voedsel en wasserij te vervoeren tussen de verdiepingen ook. Homecare leveranciers biedt dumbwaiters wiens deur maten zijn er in drie maten - 18 inch met 18 inch, 22 inch met 22 inch en 28 inch bij 28 inch.

vracht Liften

Freight liften worden gebruikt in fabrieken, magazijnen, luchthavens en andere grote opslag en productie-installaties. Deze liften zijn er in verschillende maten en met één of dubbele ingangen. Bramalea Lift produceert heftrucks van verschillende klassen. Het is de kleinste goederenlift, de B1000-serie, wordt gesteund door deuren, variërend van 34,5 inch met 84 inch tot 46,5 inch met 84 inch. Het is de grootste goederenlift, de B10000-serie, wordt gesteund door deuren, variërend van 68 inch met 84 inch tot 92 inch met 84 inch.