Spaanse toekomende tijd projecten

Spaanse toekomende tijd projecten


De toekomende tijd in het Spaans wordt gebruikt om toekomstige plannen of dingen die zouden kunnen gebeuren, zich af te vragen wat er zal gebeuren, en om te bespreken wat waarschijnlijk zal gebeuren uit te drukken. De toekomende tijd kan problemen opleveren voor studenten te wijten aan het aantal onregelmatige werkwoorden het omvat. Er zijn een aantal nuttige en interessante activiteiten docenten kunnen gebruiken om les te geven en te versterken de toekomst werkwoord gespannen en de redenen waarom het wordt gebruikt. Zij kunnen de projecten organiseren op basis van de leeftijd en het niveau van de leerlingen.

Future Tense Verb Charts

Studenten kunnen de toekomende tijd regelmatige en onregelmatige werkwoorden oefenen door het invullen van een grafiek voor elk van de werkwoorden van de eerste tot en met derde persoon enkelvoud en meervoud. De kaart zou moeten werkwoorden gedrukt in een kolom aan de linkerkant en een aantal lege dozen op de juiste waarin studenten hun antwoorden te kunnen voegen hebben.

Fill-in-the-Werkwoorden Werkbladen

Docenten kunnen werkbladen met spaties voor de studenten om de huidige vorm van het werkwoord veranderen om de toekomst vorm van het werkwoord. Studenten kunnen ook zelf hun zinnen te oefenen.

Future Tense mondeling dan wel schriftelijk Practice

De toekomstige tijd kan worden beoefend door het geven van de studenten verschillende situaties om te discussiëren of schrijven over, zoals: "Ik vraag me af wat hij zal doen als hij wint een miljoen dollar in de loterij?" Student antwoorden kunnen zijn: "Hij zal waarschijnlijk een sportwagen te kopen, '' Hij zal waarschijnlijk een huis te kopen," en ga zo maar door. Indien gebruikt als een orale activiteit, kan dit worden gedaan als ofwel een paar discussie of een hele klas discussie.

Future Tense Verb Tests

multiple choice kunnen leerkrachten organiseren of fill-in-the-blank-tests. Bijvoorbeeld met behulp van een foto van een dierentuin of een kaart van Madrid, zou de student beschrijven wat ze zullen doen en te zien als ze gaan.

Plannen voor het Weekend Project

Studenten kunnen een essay over wat ze van plan te doen met hun familie in het weekend te schrijven. Ook kan dit worden gedaan als een rol spelen of discussiegroep deze in taallab kan worden opgenomen.

De plannen voor de zomervakantie of Kerstmis Break Projects

Studenten kunnen schrijven wat zij van plan zijn te doen in de zomer of in de winter vakantie of vakantie van Kerstmis, met behulp van zoveel mogelijk van de onregelmatige werkwoorden als ze kunnen. Deze activiteit kan ook worden gebruikt als een rol spelen of klassengesprek.

Science Fiction Story Projecten

Studenten kunnen schrijven free-form science fiction verhalen waarin ze zich voorstellen hoe het in de toekomst te leven zal zijn. Ze kunnen ook schrijven over specifieke thema's of onderwerpen. Onderwerpen kunnen zijn wat scholen zijn als in 2050, wat zal de wereld eruit in 100 jaar, wat het zal zoals te reizen naar andere planeten, en ga zo maar door. De activiteiten kunnen worden gemeten voor verschillende niveaus van student en leeftijdsgroepen.

Word zoekopdrachten en puzzels

Docenten kunnen organiseren ook een woord zoeken of kruiswoordpuzzels voor studenten om hen te helpen meer vertrouwd te raken met de toekomstige gespannen werkwoorden. De aanwijzingen zouden zinnen met de toekomstige werkwoorden ontbreken. Voor zwakkere leerlingen, kunnen foto's worden opgenomen in de lege plekken. Meer gevorderde studenten kunnen hun eigen puzzels creëren om met anderen te delen.