Self-Tanner Recepten

Self-Tanner Recepten


Een verhoogd risico op huidkanker maakt natuurlijke bruining onder de zon populair. Zonnen is ook ontmoedigd door dermatologen. Chemische looien is niet geschikt voor sommige mensen die een gevoelige huid of voor degenen die willen natuurlijk of biologische opties voor zelfbruining thuis gebruiken. Het maken van zelfbruiners thuis is gemakkelijk en je kunt een aantal te maken wanneer u maar wilt naar een prachtig tan sport.

Chocola

Chocolade of cacaopoeder is een natuurlijke zelfbruiner met zijn donkere kleur en zijn antioxiderende eigenschappen zijn goed voor de huid. Als u uw eigen chocolade zelfbruiner lotion te maken Meng 1 kop body lotion (bij voorkeur wit) en 1/4 kop van cacaopoeder of gesmolten donkere chocolade. Bewaar het mengsel op een koele plaats en deze gebruiken in plaats van body lotion als je wilt fake een kleurtje. Bewaar het mengsel tot twee weken. Na het aanbrengen van, laat deze lotion drogen ten minste 1 uur voordat je naar buiten.

DHA en Erythrulose

DHA, Dihydroxyaceton een zelfbruinende middel commercieel gebruikt, maar het kan ook worden gebruikt om een ​​zelfbruiner thuisgebruik. DHA is een in water oplosbaar, off-white, kristallijne suiker-gebaseerde poeder die u kunt gebruiken, samen met Erythrulose om een ​​perfecte gouden kleurtje te krijgen. DHA reageert met eiwitten in de huid van een zon gebruinde uiterlijk. Om uw eigen zelfbruiner thuis met behulp van DHA en Erythrulose maken Meng een snufje van hyaluronzuur, een heel klein snufje DHA, een heel klein snufje Erythrulose met 1 1/2 theelepel van gefilterd water. Test het mengsel op een verborgen deel van uw huid en wacht 24 uur om ervoor te zorgen heb je geen allergische reactie of dat het creëert de gewenste kleur. Breng aan op je gezicht en lichaam met behulp van een spons. Laat drogen minstens 2 uur voor uit te gaan in de zon. De tan van deze zelfbruiner fadea in ongeveer een week.

Thee

Thee is een natuurlijk ingrediënt gebruikt voor de kleur in henna recepten. Gebruik thee een zelfbruiner lotion die u kunt toepassen wanneer u de zonovergoten blik wilt. Brouw vier zwarte thee zakjes in 1 kop gefilterd water gedurende ten minste 40 minuten om een ​​sterke oplossing te krijgen. Meng de thee-oplossing met 1/2 kop lanoline en 1/2 kopje sesamolie tot een glad mengsel te maken.

Tips

Exfoliëren uw huid met een body scrub voordat u een van deze zelfbruiners proberen zodat de huid glad is. Zoals bij elke huid product, testen zelfbruiner recepten op een verborgen deel van uw huid te controleren op eventuele bijwerkingen. Gebruik vaseline op je lippen als je je zelfbruiner lotion, veeg uit de vaseline aan een lotion die krijgt op je lippen te verwijderen.