Lijst van poëzie uitgevers die inzendingen te accepterenZodra je verschillende gedichten hebben geschreven, wilt u misschien die gedichten met de wereld te delen door het verkrijgen van de publicatie ervan. Afhankelijk van wat voor soort gedichten u schrijft, hoeveel gedichten je bij de hand hebt en waar je wilt dat ze gepubliceerd, zijn er vele mogelijkheden voor het krijgen van uw poëzie in de wereld en in de handen van de lezers.

Poetry Magazines

Als u wilt individuele gedichten te publiceren, zijn er veel poëzie tijdschriften om uit te kiezen, afhankelijk van de aard van de poëzie je schrijft. Voor literaire poëzie, gedrukte tijdschriften zoals Crazyhorse, Agni en The Kenyon beoordelen zijn allemaal goede keuzes. Er zijn ook veel online literaire poëzie tijdschriften, zoals Blackbird, Anderbo en het diagram. Als u horror of andere genre poëzie te schrijven, zou tijdschriften zoals The Gloaming of Danse Macabre een goede pasvorm te maken.

Poëzie Anthologies

Naast tijdschriften, poëzie bloemlezingen te publiceren individuele gedichten. Omdat poëzie bloemlezingen komen elk jaar voor verschillende onderwerpen, is het onmogelijk om een ​​actuele lijst te maken, maar het zoeken van de Duotrope publicatie zoekmachine website voor "bloemlezingen only" poëzie inzendingen kunt de huidige bloemlezingen opleveren.

Poëzie volksboeken

Een chapbook verwijst naar een kleine collectie van gedichten, meestal van 10 tot 15 pagina's, die in een kleine collectie te zetten en verkocht als een stand-alone volume. Uitgevers zoals Beard of Bees Press (die online-only volksboeken produceert), Parallel Pers en Mud Luscious Press alle accepteren poëzie volksboeken.

Poëzie Books

Een poëzie boekencollectie heeft in het algemeen vijftig pagina's of meer. Sommige uitgevers die een hele collectie van poëzie publiceert onder meer Goldfish Press, Black Ocean Press, Copper Canyon Press en Lethe Press. Zorg ervoor dat de indiening eisen te lezen voor het verzenden, zoals sommige persen accepteren werken alleen tijdens bepaalde periodes indienen.