Kinderziektes remedies voor Puppies

Kinderziektes remedies voor Puppies


Wanneer pups worden geboren, hebben ze geen tanden. De eerste melktanden uitkomen op ongeveer 2 weken oud. Bij 12 weken zal een pup al haar melktanden te hebben. Kort daarna, zal de pup beginnen te groeien haar volwassen tanden. Volwassen tanden blijven groeien totdat de pup is negen maanden tot een jaar oud. Gedurende zijn eerste levensjaar, zal uw puppy ervaren kinderziektes pijn. U kunt uw pup deal met kinderziektes met behulp van deze huismiddeltjes.

Chew Toys

Chew speelgoed zijn de beste manier om puppies te voorkomen dat het kauwen op andere items rond het huis, zoals schoenen, speelgoed, meubels en andere objecten. Geef een puppy één of twee kauwspeeltjes tegelijk. Als u uw pup meer speelgoed te bieden, kan ze niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen het kauwen speelgoed en andere voorwerpen rond het huis (referentie 2). Chew speelgoed helpen verlichten kinderziekten pijn en helpen slijten tandvlees van uw pup zo haar tanden gemakkelijker kunnen doorbreken.

Cold items

Koude producten helpen gevoelloos de pijn van tandjes krijgen. Geniet van een aantal oude handdoeken en washandjes in water en gedeeltelijk wringen ze uit. Plaats de handdoeken en washandjes in de vriezer. Wanneer uw pup begint te tekenen van kinderziektes (ontstoken tandvlees, janken, of kauwen) laten zien, geef hem een ​​bevroren handdoek of washandje om op te kauwen. Uw pup zal niet in staat om op te kauwen de handdoek, maar de kou zal helpen zijn tandvlees voelen zich minder pijnlijk.

Massage

Volgens de Daily Puppy.com, raden sommige dierenartsen masseren tandvlees van uw puppy zowel aan de binnen- en buitenkant van de mond (referentie 2). Wrijf langs het tandvlees buiten de mond, masseren zachtjes gedurende enkele minuten. In de mond, wrijf het tandvlees zachtjes gedurende enkele minuten. Dit helpt ook de voorbereiding van uw pup voor toekomstige tandheelkundige examens.

Ijs

Een andere manier om uw pup te gaan door kinderziektes met minder pijn is om ijsblokjes voor haar om op te kauwen. Het beste is om grote stukken te gebruiken, zodat ze niet vast komen te zitten in de keel van uw pup. Gebruik ijsblokken gemaakt van bevroren water in plastic bekers of plastic zakken. U kunt ook crushed ijs, dat stukken klein genoeg is voor uw pup om gemakkelijk te slikken.

Pindakaas

Als uw pup lijkt terughoudend om op te kauwen op aangewezen kauwspeeltjes, kunt u het proces te bevorderen door het plaatsen van een kleine schar van pindakaas op het speelgoed en presenteren aan uw pup. Hij zal proberen de pindakaas kauwen af ​​van het speelgoed, en zodra zijn geur is op het speelgoed zal hem herinneren als zijn persoonlijke bezittingen.