How to: Indoor Vensterbank Herb Gardens

How to: Indoor Vensterbank Herb Gardens


Een indoor kruidentuin betekent dat u kunt gerechten koken en salades met verse kruiden voor te bereiden tijdens het groeiseizoen. Grow een selectie van verschillende kruiden in afzonderlijke potten die passen gemakkelijk op uw vensterbank. Kies potten of containers met drainage gaten en leg ze op trays op de vensterbank om morsen te voorkomen bij het ​​besproeien van de kruiden. Kies de zonnigste vensterbank in uw huis om kruiden te kweken. Hoe meer zon krijgen ze hoe beter ze zullen groeien. Kruiden die goed groeien op een zonnige vensterbank omvatten basilicum, peterselie, munt en bieslook. Koop jonge kruiden planten te verplanten of te laten groeien uit zaad.

instructies

Select windowsill pots that are 1 to 2 inches wider and deeper than the pots you bought the herbs in. Place crocks, or broken terracotta pots, in the bottom of each pot. 1 Selecteer vensterbank potten die 1 tot 2 inch breder en dieper dan de potten u de kruiden in gekocht. Place crocks, of gebroken terracotta potten, in de bodem van elke pot zijn. Voeg potgrond vullen van de houder tot op 1 inch van de top tot water toe.

Dig holes in the windowsill pots, and then remove the young herb plants from their containers and place them in the holes. 2 Graaf gaten in de vensterbank potten, en verwijder vervolgens de jonge kruid gewassen uit de verpakking en plaats ze in de gaten. Vul rond en over de wortel ballen met potgrond en stevig naar beneden. Als u het kweken van kruiden uit zaad, volgt u de instructies voor het inzaaien van het zaad pakket.

Water the herbs thoroughly after planting. 3 Water de kruiden grondig na het planten. Check ze elke dag en voeg water toe als de bodem uitdroogt. U kunt ook water spuiten op de planten met een meneer, maar vermijd dit te doen wanneer de kruiden zijn in direct zonlicht.

Harvest the herbs with scissors about two or three weeks after planting, when they have established themselves. 4 Harvest de kruiden met een schaar over twee of drie weken na het planten, wanneer zij zich hebben gevestigd. Snijd slechts zoveel als u wilt.