Hoe te repareren gebroken glas op een laptop

Hoe te repareren gebroken glas op een laptop


Het glazen paneel op een laptop LCD-scherm is het scherm. Terwijl u kunt niet "fix" een gebroken of gebarsten glas paneel, kunt u het scherm om het LCD-scherm te repareren vervangen. Voordat u de kapotte LCD-scherm van uw laptop uit elkaar te halen, zorg ervoor dat je een compatibele vervanger die is gegarandeerd om te passen. Raadpleeg de handleiding, of bezoek de website van de fabrikant voor een lijst met ondersteunde apparaten.

instructies

Turn off your laptop, unplug the power cord from the laptop's power input, and remove the battery. 1 Zet uw laptop, trek de stekker uit de laptop vermogen, en verwijder de batterij. De accu bevindt zich de computer, in een kamer onder een plastic behuizing. Draai de laptop, verwijder het deksel door het losdraaien van elke vergrendeling mechanismen, zoals schroeven of slide-sloten, en voorzichtig til de batterij uit de dock.

Remove screws from the plastic frame bordering the LCD screen. 2 Verwijder de schroeven uit de kunststof frame grenzend aan het LCD-scherm. Afhankelijk laptop model, kunnen er 05:56 schroeven om het frame, al dan niet onder rubberslang afdichtingen verborgen. Als er zeehonden, kunt u ze gemakkelijk verwijderen door voorzichtig wrikken los, met behulp van een klein, scherp uit te voeren om hen te verjagen uit hun kleine kamers. Als de schroeven worden blootgesteld, verwijder ze met behulp van een platte of kruiskopschroevendraaier.

Dislodge the screen from the bezel (plastic frame around the screen). 3 Verjagen het scherm van de bezel (plastic frame rond het scherm). Plaats een vinger tussen de plastic frame en het glazen scherm, en scheiden de twee lagen, het werken met uw vinger rondom het frame om het scherm los te maken. Begin van het centrum van de boven- of onderrand, en zoals u los met een vinger, met de andere hand om het scherm te scheiden van het frame. Als het scherm niet uit komt, controleren of er geen schroeven die u hebt gemist.

Tilt the loosened screen forward. 4 Kantel het losgemaakte scherm naar voren. Met het scherm vrijgelaten uit de plastic, zult u een dunne metalen frame rondom het gehele paneel te zien. Manoeuvre het scherm om toegang kabels van de LCD-scherm om de laptop. Zoek de lintvormige videokabel en de voedingskabel. Schil van de lengte van plakband die de video kabel op zijn plaats, en de stekker uit het LCD-scherm. Alle laptop LCD-schermen hebben een apparaat dat bekend staat als de omvormer die een groen plastic bord meestal aan de onderkant van het scherm onder de ring. Als u ook de omvormer worden vervangen, trek de stekker, maar ook, en verwijder de inverter.

Slide the screen out. 5 Schuif het scherm uit. Je hebt nu de gebarsten LCD-scherm volledig los van de laptop en kan vervangen door een nieuwe. Wees voorzichtig met de scherpe randen in de buurt van de scheur. Afhankelijk van de laptop model, kan het scherm gemakkelijker zijwaarts of naar boven uit te glijden.

Install the new screen. 6 Installeer het nieuwe scherm. Steek deze in de shell de manier waarop je het oude scherm verwijderd en sluit de kabels. Lijn het scherm met de frame, en voorzichtig te dwingen de plastic van beide kanten (voor en achter) om het scherm stevig vasthouden. Zet de schroeven weer aan, en bedek ze met de rubberen afdichtingen.