Hoe om zelfs uit een ongelijke tanIn de zomer, is het moeilijk om de verleiding om bronzen uw lichaam te weerstaan. Sommigen de voorkeur geven om op natuurlijke wijze bruinen in de zon, terwijl anderen frequent zonnebanken of zelfbruiners toepassen op hun perfecte tint te bereiken. Echter, er zijn momenten waarop je per ongeluk eindigen met een ongelijke tan, of het nu van zwemmen kostuum riemen, een boer tan of oneffen zelfbruiner applicatie. Met de huidige eindeloze zelfbruinende en bronzing producten, is het gemakkelijk om deze tan blunders snel op te lossen. Volg deze stappen en je hebt een mooie egale bruine kleur in een mum van tijd.

instructies

Vaststelling van een Ongelijke Natural Tan

Assess which areas of your skin you need to even out. 1 Bepaal welke gebieden van uw huid die u nodig hebt om zelfs uit. Als uw tan ongelijk is omdat je veel verschillende badpak stijlen die verschillende riem lijnen te creëren, kan het de moeite waard om te investeren in het zwemmen kostuums met dezelfde band stijlen zijn. Om riem lijnen geheel af te schaffen, een strapless badpak is de beste keuze.

Apply sunscreen with a high SPF to the area of your skin that is already tanned, being careful to apply directly up to the line where your tan ends and the uneven lines begin. 2 Breng zonnebrandcrème met een hoge SPF om het gebied van uw huid die al gebruinde, voorzichtig om direct te solliciteren naar de lijn waar je kleurtje eindigt en de oneven lijnen beginnen. Hiermee wordt voorkomen dat dit gebied van het krijgen van meer tan terwijl u probeert om "catch up" van de ongelooide gebieden.

Apply a sunscreen with a lower SPF to the untanned areas of your skin. 3 Breng een zonnebrandcrème met een lagere SPF aan de ongelooide gebieden van uw huid. Hoewel het misschien lijkt contra-intuïtief om zonnebrandcrème op het gebied dat u wilt donkerder te zetten, zal het voorkomen dat deze gebieden van verbranding en peeling terug naar de oorspronkelijke lichtere kleur.

Expose yourself to the sun as you do normally, and with this sunscreen combination, your skin will be evened out in about a few days to a week. 4 jezelf bloot aan de zon zoals u gewend bent, en met deze zonnebrandcrème combinatie, zal uw huid worden geëgaliseerd in ongeveer een paar dagen tot een week. Als u snellere resultaten nodig hebt, moet je naar een zonnebank in een salon.

Vaststelling van een ongelijke Self-Tan

Check your skin to see where you need to even out your tan. 1 Controleer uw huid om te zien waar je nodig hebt om zelfs uit uw kleurtje. Achterhalen waarom uw kleurtje ongelijk is - bent u het toepassen van de zelfbruinende crème ongelijk? Doe je het toepassen van vlak voordat je naar bed gaat, dus het vegen in de nacht? Begrijpen waarom je kleurtje ongelijk is kan u helpen te voorkomen dat er in de toekomst.

Exfoliate your entire body, using a store-bought product or a homemade sugar scrub. 2 Exfoliate je hele lichaam, met behulp van een winkel gekocht product of een zelfgemaakte suiker scrub. Het pigment van de zelfbruiner is vooral in het hoogste niveau van uw huidcellen, dus het verwijderen van dit niveau zal je dichter bij de oorspronkelijke kleur te brengen.

Reapply the self-tanner, being sure to apply it evenly over all areas of skin. 3 opnieuw aanbrengen van de zelfbruiner, en zorg ervoor dat het gelijkmatig toe te passen op alle gebieden van de huid. Vraag een vriend om hulp als het moeilijk is voor moeilijk bereikbare plekjes, zoals uw rug. Zorg ervoor dat je de zelfbruiner genoeg tijd om volledig te absorberen voordat het aantrekken van kleding of het krijgen in bed te geven, als storend voortijdig kan leiden tot het smeren, het verlaten van uw tan ongelijk en vlekkerig.