Hoe maak je een vals paspoort voor schoolprojecten maken

Hoe maak je een vals paspoort voor schoolprojecten maken


Als uw kinderen zijn het nemen van een geschiedenis of aardrijkskunde klasse die hen neemt over de hele wereld, kunt u overwegen hen te helpen hun eigen paspoorten. Wanneer een kind is het bestuderen van een nieuw land, kan hij dit land toe te voegen aan zijn paspoort. Toen de klas voorbij is, zal hij een vals paspoort om hem te herinneren aan alle landen hij 'bezocht. "

instructies

1

Maak een foto van de leerling met een digitale camera. Probeer om het te doen met een witte achtergrond, en vast te leggen alleen van de schouders en hoger.

2

Download de foto om de computer en print het uit. Standard pasfoto afmetingen zijn 35 mm (1,4 inch) met 45 mm (1,8 inch), maar je kunt minder streng zijn, omdat het is een school project en niet een echte paspoort.

3

Knip en vouw een stuk van de kastanjebruine kaart naar de ruwe grootte van een Brits paspoort - 9 met 12,5 cm (3 1/2 door 4 7/8 inch). Gebruik uw eigen onroerend paspoort als een gids voor de juiste maatvoering.

4

Snij een paar vellen wit papier aan de binnenkant van het paspoort en nieten ze in te passen in de plooi.

5

Gebruik gouden letters van het alfabet te beschrijven "Passport" over de bodem voorkant van het vals paspoort en "Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland" over de top front. Voeg vervolgens de koninklijke wapen embleem naar het midden. De voorkant van uw paspoort is nu klaar.

6

Lijm de pasfoto die u eerder op de achterpagina gecreëerd binnenkant van uw vals paspoort. Dan voeg wat persoonlijke informatie zoals geboortedatum, adres en paspoort uitgiftedatum (gewoon gebruik maken van de huidige datum). U kunt ook een vervaldatum, die zal worden 10 jaar na de datum van uitgifte toe te voegen.

7

Gebruik een pagina voor elk land dat je leert over op school. Als je leert over een afdruk van de vlag van het land en plak het onder de naam van het land. U kunt ook informatie toevoegen over elk paspoort, zoals bevolking, soorten voedsel geserveerd en wat het land is het best bekend voor.