Hoe maak je een ruitensproeier pomp op een pionier op te lossen

Hoe maak je een ruitensproeier pomp op een pionier op te lossen


De Chevrolet TrailBlazer, geproduceerd van 1999 tot 2009, heeft een automatische ruitensproeierinstallatie. Het systeem bestaat uit een ruitensproeiervloeistof tank, wasmachine slangen en een wasmachine pomp. De pomp is een motor die het fluïdum dwingt uit de tank, de slangen en op de voorruit. Wanneer de pomp wordt verbroken, kan de voorruit wassysteem niet werken hetgeen kan leiden tot verminderde zichtbaarheid tijdens het rijden. Het bevestigen van de pomp is vaak een kwestie verkrijgen van de verbindingen; maar als dat niet werkt, moet worden vervangen door een nieuwe pomp.

instructies

Pop the bonnet on the Chevrolet TrailBlazer by pulling the engine bonnet release lever under the steering panel. 1 Pop de motorkap op de Chevrolet Trailblazer door onder het stuur panel trekken van de motorkap ontgrendeling. Zoek de ruitensproeiervloeistof tank aan de kant van de bestuurder in de voorkant van het wiel ook. De tank is duidelijk met een blauw deksel. Plaats een opvangbak onder de tank, onder de SUV.

Remove the bolts fastening the tank to the engine with a 10mm socket wrench. 2 Verwijder de bouten bevestigen van de tank naar de motor met een 10 mm dopsleutel. Gebruik een uitbreiding gereedschap om de bouten makkelijker te bereiken. Til de tank uit de motor.

Check the connection of the power cable to the washer pump. 3 Controleer de aansluiting van de voedingskabel aan op de wasmachine pomp. De wasmachine pomp een zwarte, cilindrische inrichting op de bodem van de tank. De clip op de kabel moet goed passen over het tabblad als het in plaats correct. Controleer de aansluiting van de wasmachine slang op de pomp om. De klem moeten goed vastgedraaid. Indien beide componenten zijn en de pomp niet werkt, moet worden vervangen.

Detach the power cable by pulling up the clip from the tab. 4 Maak de voedingskabel door te trekken van de clip van het tabblad. Gebruik een klem removal tool om op te stijgen de wasmachine slang. Wacht tot de tank af te voeren naar de opvangbak hieronder. Trek de sproeierpomp. Gebruik een platte schroevendraaier om de ring te verwijderen onder de pomp. Plaats de nieuwe tule die wordt geleverd met de nieuwe pomp in de tank en besproei ze met smeermiddel. Duw de nieuwe pomp in de ring, totdat deze vastklikt.

Attach the power cable and the washer hose to the pump. 5 Sluit de voedingskabel en de wasmachine slang aan de pomp. Plaats de tank in de motor holte en zet hem vast met de bouten. Schroef het deksel en giet ruitensproeiervloeistof in de tank tot aan de "MAX" lijn. Leg het deksel weer op en sluit de motorkap.