Hoe maak je een Map for Children Maak

Hoe maak je een Map for Children Maak


Kinderen leren hoe ze hun weg te vinden met behulp van een kaart is een zeer nuttige oefening die hen zal helpen de wereld te navigeren op hun eigen. Iedereen begint ergens, en het creëren van een leuke en kleurrijke kaart voor kinderen een goede start in het onderwijs hen om hun weg te vinden op hun eigen zijn.

instructies

Het creëren van een Kaart voor jonge kinderen

Determine the educational level of the children for whom you want to make the map. 1 Bepaal het opleidingsniveau van de kinderen voor wie u de kaart wilt maken. Zoek uit of ze kunnen lezen. Tegen de tijd dat de meeste kinderen naar school, kunnen ze foto's of pictogrammen van de dingen zoals huizen, auto's, verschillende soorten gebouwen en monumenten in hun buurt of het schoolterrein te identificeren.

Use software to make your map or draw it by hand. 2 Gebruik software om uw kaart te maken of te tekenen met de hand. Gebruik foto's van dingen als de kinderen niet kan lezen. Illustraties is overvloedig op het internet, en u kunt foto's of iconen van de dingen die je wilt op de kaart te zetten te downloaden.

Use arrows to show the way for children. 3 Gebruik de pijlen om de weg voor de kinderen te laten zien. Veel kinderen kunnen stippellijnen of pijlen te begrijpen om rond te navigeren beter dan ze licht zwarte lijnen die straten of wegen kunnen wijzen kan begrijpen.

Teach kids to use maps by using rewards. 4 Leer kinderen om kaarten te gebruiken met behulp van beloningen. U kunt verzegelde traktaties zetten langs de weg en markeer de kaart. Bijvoorbeeld, als je probeert te leren uw 5- of 6-jarige hoe om een ​​kaart te lezen, waardoor een symbool van een cookie door de vierde huis op de kaart en eigenlijk het plaatsen van een verzegelde cookie op de stoep van het vierde huis zal beloon hem volgt de kaart.

Het creëren van een kaart voor oudere kinderen

Use software to make your map or draw it by hand. 1 Gebruik software om uw kaart te maken of te tekenen met de hand.

Use street names and addresses on the map to teach children street naming and house numbering. 2 Gebruik straatnamen en adressen op de kaart om kinderen op straat naamgeving en nummering huis te onderwijzen. Waarschijnlijk zult u het verschil tussen de oneven nummer kant van de straat en de nog-nummer van de straat uit te leggen. Uitleggen hoe straatnaamborden lezen zal ook nuttig zijn, zoals zal wijzen op het verschil tussen het noorden en het zuiden.

Send your kids out by themselves with the map. 3 Stuur uw kinderen door zelf met de kaart. Volg samen achter hen, hen te laten navigeren hun weg en hen te helpen als ze in de war raken.

Quiz them when you get home to see if they had any difficulties following your map, and ask them to retrace their steps to their destination on the map. 4 Quiz hen als je thuis om te zien of zij naar aanleiding van uw kaart had geen problemen, en vraag hen om hun schreden terug te keren naar hun bestemming op de kaart.