Hoe maak je een kleurtje uit handen verwijderen

Hoe maak je een kleurtje uit handen verwijderen


Het wassen van je handen is een gemeenschappelijk karwei na het aanbrengen van zelfbruiner. Soms kun je vergeten om uw handen en tussen je vingers te wassen. Strepen en vlekken vormen op je knokkels, en je nagels en nagelriemen te verzamelen overtollige zelfbruiner. Hetzelfde probleem doet zich voor op je voeten. Dit is omdat de huid niet zelfbruiner absorbeerde en verzamelde plaats bovenop de droge plekken op de huid.

instructies

Place first aid tape around the affected area. 1 Plaats eerste hulp tape rond het getroffen gebied. Als u slechts een kleine plek op uw handen of voeten die een fix nodig heeft, kunt u het gebied met eerste hulp tape isoleren, zodat het verwijderen heeft geen invloed op de rest van uw zonloze gloed.

Apply acetone nail polish remover to a cotton ball and wipe the affected area. 2 Breng aceton nagellak remover op een watje en veeg het getroffen gebied. U kunt kopen aceton nagellakremover bij de meeste schoonheid winkels. Non-aceton nagellakremover zal niet werken voor het verwijderen van zelfbruiner.

Scrub your hands and feet with a multipurpose hand cleaner such as those used by mechanics. 3 Scrub je handen en voeten met een multifunctionele handreiniger zoals die gebruikt worden door monteurs. Oranje Goop werkt goed voor het verwijderen van zelfbruiners, maar iedere professionele hand cleaner zal doen. Gebruik de Resource Box voor meer informatie.

Use a pumice bar from Mr. Pumice. 4 Gebruik een puimsteen bar van de heer puimsteen. Mr. puimsteen fungeert als een schuursponsje voor het lichaam. Gebruik het alleen, nat of droog, of reinigingsmiddel toe te passen op de bar. Met behulp van het drogen op een droge huid is meer effectieve manier is om zelfbruiner off, maar het kan je huid irriteren. Gebruik het nat voor een vriendelijker benadering op uw huid.

Soak your hands and feet in vinegar. 5 Week je handen en voeten in azijn. Meng een deel azijn op één deel water gedurende vijf minuten. Blijven om te genieten van een extra vijf minuten voor het onrustige plekken.

Give yourself a manicure and pedicure. 6 Geef jezelf een manicure en pedicure. Knip je nagels, trim je nagelriemen, en gebruik een medium / grove spijker blok op je nagels. Het dossier van de gehele nagel, niet alleen de tips.

Use a fine or medium-coarse nail block on your skin between fingers and toes. 7 Gebruik een boete of middellange grof spijker block op je huid tussen de vingers en tenen. Een fijne korrel blok is geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Als je niet kan passen in de nagel blok tussen je vingers en tenen, gebruik maken van een nagelvijl plaats.