Hoe kan ik Verontruste Meubilair een Antieke Witte Verf

Hoe kan ik Verontruste Meubilair een Antieke Witte Verf


Met de leeftijd komt schoonheid, en noodlijdende meubilair kan prachtige antieke beroep toe te voegen aan uw huis. Met de gevlekte en beschadigde uitstraling van de oudere houten meubilair, kan schilderen een uitdagende taak zijn. Maar veel van de schuren en meerdere toepassingen van verf zal een aangename antiek-wit stuk dat een home-improvement project om trots op te zijn zal creëren. Met een paar eenvoudige stappen, kunt u een antiek-wit verontrust kast, hok, tafel of stoel, dat is het paradepaardje van uw huis te creëren.

instructies

Sand the entire piece of furniture using 300-grit sandpaper. 1 Sand het hele meubel met behulp van 300-grit schuurpapier. Wrijf met enige druk om ervoor te zorgen dat de grove korrel van de noodlijdende hout is relatief glad geworden.

Paint your distressed furniture piece with antique-white paint. 2 Verf je noodlijdende meubel met antiek-witte verf. Breng de verf zelfs in slagen met een 3-inch kwast. Borstel alle beroertes verticaal, en laat de verf druppelen en streak als je het toepast. Laat de verf goed drogen.

Using 200-grit sandpaper, lightly sand the surface of the furniture again in an irregular pattern. 3 Het gebruik van 200-grit schuurpapier, licht zand het oppervlak van de meubels weer in een onregelmatig patroon. Sommige gebieden moet een gladder oppervlak dan andere. Sand sommige plekken zodat de ongeverfd hout kan worden gezien - een wenselijke eigenschap van distressed meubilair.

Pour white or clear glaze into a mixing container, and apply the glaze with a 2-inch paint brush to the surface area of the furniture. 4 Giet witte of heldere glazuur in een menghouder en het glazuur aanbrengen met een 2-inch kwast op het oppervlak van het meubel. Streak het glazuur op de meubels met lange zelfs beroertes. Houd alle slagen in lijn met de nerf van het hout.

Continue drying, sanding and glazing until you have reached the desired colour and texture. 5 Ga door drogen, schuren en beglazing tot u de gewenste kleur en textuur hebben bereikt.