Hoe kan ik iemand met een voornaam & plaats vinden

Hoe kan ik iemand met een voornaam & plaats vinden


Het vinden van mensen op het internet kan een moeilijk proces zijn, vooral als u informatie over hen hebben beperkt. Als je voornaam, achternaam en de stad van een persoon hebt, heb je een betere kans op het vinden van hen. U kunt echter nog steeds uit te voeren online zoekopdrachten voor mensen als je alleen maar hun voornaam en een stad. Je kunt mensen op een zoekmachine of op een social networking portal te vinden.

instructies

Enter the person's name, city and state in a search engine such a Google, Yahoo or Bing. 1 Voer de persoon naam, stad en provincie in een zoekmachine zoals Google, Yahoo en Bing. Indien mogelijk, voer andere informatie die u weten over de persoon, zoals de school die ze bezocht of een werkgever. Hoewel er een schijnbaar eindeloos aantal of de resultaten, hoe meer informatie je invoert, hoe meer kans zal u het vinden van een passend resultaat.

Create an account on a social network, such as Facebook or MySpace (see Resources). 2 Maak een account op een sociaal netwerk, zoals Facebook of MySpace (zie bronnen). Log in op de account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zoek naar de persoon in het zoekvak in het netwerk. Voer bijvoorbeeld de naam en de stad van de persoon in het zoekvak op MySpace. Selecteer "People" en klik op 'Zoeken'. Op Facebook, voert u de naam en de stad van de persoon in het zoekvak aan de bovenkant van de pagina en druk op "Enter." Onafhankelijk van het sociale netwerk dat u gebruikt, moet u mogelijk om door middel van meerdere pagina's totdat je de juiste match te vinden.

Search for the person at ZabaSearch.com (see Resources). 3 Zoek naar de persoon bij ZabaSearch.com (zie bronnen). Voer de persoon voornaam en staat en klik op 'Vrije mensen zoeken. "