Hoe kan ik een beha maat voor kleine borsten meten?

Hoe kan ik een beha maat voor kleine borsten meten?


Of borsten zijn klein of groot, ze moeten nog voldoende steun om te helpen een vrouw gezond te blijven. En je hoeft alleen maar een meetlint om de juiste bh-maat om u te ondersteunen berekenen.

instructies

Wrap the tape measure around your back, just under your breasts. 1 Wikkel het meetlint rond je rug, net onder je borsten. De tape moet goed aansluiten rond je lichaam, maar niet te strak en niet zo los dat het zakt aan de achterkant. Kennis te nemen van de meting, in inches. Dit zal je band grootte zijn.

Run the tape measure around your breasts and your back. 2 Voer het meetlint rond je borsten en je rug. Neem de meting op het breedste deel van je borsten.

To calculate your cup size, subtract the measurement from Step 1 from the measurement from Step 2. If the difference is less than 1 inch, you are an AA cup size. 3 Als u de cupmaat berekenen, aftrekken van de meting in stap 1 van de meting vanaf stap 2. Als het verschil is minder dan 1 inch, je bent een AA cupmaat. Als het 1 inch, je bent een A; 2 inch, een B; 3 inch, een C.

To calculate your size in several countries' standards, use the link in Resources. 4 Om uw maat te berekenen in de normen verschillende landen ', gebruikt u de link in Resources. Hiervoor heb je een derde meting nodig: Meet rond uw borst, onder je armen.