Hoe gebruik ik een Air Force 4 Bike Pump?

Hoe gebruik ik een Air Force 4 Bike Pump?


De Specialized Airforce 4 fietspomp is een top-of-the-line opvouwbare handpomp. Het kan naar beneden vouwen tot 10 in., Heeft een snap-on dragen clip en kan worden opgeslagen op uw fiets. Ook al zijn kleine, kan de Luchtmacht duwen 160 psi, dat is meer dan genoeg te vullen elke fietsband.

instructies

Remove the cap from your bike tube. 1 Verwijder de dop van uw fiets buis.

Attach the grey tip of the Airforce 4 pump to the tube. 2 Bevestig de grijs topje van de Airforce 4 pomp aan de buis. Duw de tip over totdat je hoort de lucht lekt uit. Draai de hendel aan het einde van de pomp 90 graden linksom te verzegelen.

Pull the pump handle all the way out and then push it back in until it stops. 3 Trek de pomp handvat helemaal uit en duw hem weer in totdat deze stopt. Je moet om dit te doen ongeveer 100 keer om een ​​buis vullen van leeg tot vol.

Rotate the lever on the end of the pump 90 degrees clockwise and quickly remove the pump from the tire tube. 4 Draai de hendel aan het uiteinde van de pomp 90 graden naar rechts en snel verwijderen van de pomp van de autoband. Plaats de dop op de buis.