Hoe bouw ik een tool kabinet om grotere Tool Store?

Hoe bouw ik een tool kabinet om grotere Tool Store?


Tool kasten zijn er in vele soorten en maten. Echter, wanneer u een draagbare luchtcompressor of een draagbare tafel zag slaan, de typische hulpprogramma kabinet zal niet werken. Bouw je eigen gereedschap kast voor uw grote gereedschappen met een goed cijfer van 3/4-inch multiplex bepaalde het kabinet is sterk genoeg om uw gereedschap specificaties voldoen te zijn. Custom-size openingen tussen de planken maken deze doe-het-zelf-project de moeite waard. U kunt verstelbare plank tracks later toevoegen als u meer planken nodig.

instructies

Draw lines for the shelves. 1 Teken lijnen voor de planken. Doe de drie stukken multiplex meten 24-door-84-by-3/4-inch op een werktafel en een label 24-inch kant elk stuk aan de bodem. Meet vanaf de bodem van elk stuk en maak merken 4, 4 3/4, 1/4 29, 30, 70, 70 3/4 en 83 1/4 inches. Plaats de framing vierkant op de merken en lijnen over de multiplex te trekken. Dit zijn de zijkanten en de achterkant van de kast.

Create pilot holes for the screws. 2 Maak piloot gaten voor de schroeven. Boor vier voorboorgaten tussen de lijnen en bovenaan de stukken met de 1/16 inch drill bit. Plaats een van hen 1 duim van de lange zijde en de andere ongeveer 7 inches uit elkaar. Draai de drie stukken over en boor verzonken gaten in dezelfde plaats als de piloot gaten om de schroefkoppen te verbergen wanneer geïnstalleerd.

Assemble the back between the sides. 3 Monteer de rug tussen de zijkanten. Breng lijm op de 84-inch randen van één van de drie stukken en zet deze tussen de andere twee met de afwerking nagels. Wees er zeker van de lijnen getrokken worden aan de binnenkant van de vergadering. Plaats de assemblage, zodat de achterkant is plat op de tafel.

Add the shelves. 4 Voeg de planken. Doe wat lijm op de 23 1/4-inch randen van de vier stukken multiplex meten 24 per 23 1/4 per 3/4 inches. Plaats ze tussen de getrokken aan de zijkanten lijnen. Zet ze vast door de piloot gaten in de zijkanten van de kast met de gipsplaat schroeven. Draai de behuizing dan aan één van zijn zijden.

Affix the cleats to support the shelves. 5 Bevestig de klampen op de planken te ondersteunen. Breng lijm een ​​4-inch zijde van de acht stukken multiplex meten 4 per 23 1/4 per-3/4-inch. Dit zijn de klampen. Plaats ze tegen de onderzijde van de planken en zet ze vast met de gipsplaat schroeven. Draai de kast boven aan de andere kant en zet de resterende klampen op dezelfde wijze.

Secure the back to the shelves. 6 Bevestig de terug naar de planken. Schakel het gereedschap kast om zodat de achterkant naar boven wijst. Rijd de gipsplaten schroeven door de piloot gaten in de rug en in de schappen. Schakel het gereedschap kabinet over en het schoonmaken van de overtollige lijm met een vochtige doek.