Graskanten Guide

Graskanten Guide


Graskanten helpt bij het ​​creëren glad, aantrekkelijke overgangen tussen uw gras, bloembedden, trottoirs en opritten. Een aantal producten zijn beschikbaar om dit te bereiken.

mechanische Edgers

Weed eters en mechanische flensapparaten zijn de meest populaire vorm van graskanten. Zorg ervoor dat u deze apparatuur te gebruiken om de rand voordat u uw gazon te maaien, zodat de maaier het maaisel zal vernietigen. Wees voorzichtig terwijl de rand rond bomen, dek palen en betonnen randen.

permanente Edging

Als je niet van de gedachte van het moeten uw gazon op een regelmatige basis rand, overweeg dan de installatie permanent commercieel scherpen terwijl het gazon vers wordt geplant. Om dit te doen, graven een smalle geul rond de gebieden die u wilt omringen, de positie van de rand, te beveiligen met inzet en vul met grond. Taller, decoratieve randen kan een mooie aanraking toe te voegen aan de tuin, maar houd er rekening mee dat u waarschijnlijk nodig om onkruid-eten rond het elke keer dat u maait.

natuurlijke Edging

Als alternatief, probeer het creëren van natuurlijke randen laaggelegen planten zoals maagdenpalm en klimop. Pebbles, vulkanisch gesteente of grind kan uw landschap te vullen ook.

timing

Ongeacht wat voor soort rand u ook kiest, vergeet niet het is altijd het beste geïnstalleerd wanneer het gras wordt geplant. Hoewel het zeker mogelijk om toe te voegen rand later, zal het meer werk moet worden verricht.