Giften onder 50 Dollars voor Guys

Giften onder 50 Dollars voor Guys


Het vinden van een goed cadeau voor een jongen die kost minder dan £ 32 kan intimiderend en onmogelijk lijken op het eerste. In de meeste gevallen blijkt dat de meeste cadeaus voor jongens kostte meer dan £ 65. Gelukkig, met een beetje van het graven is het mogelijk om een groot aantal cadeaus ontworpen voor jongens die kost minder dan £ 32 te vinden. De toegevoegde voordeel op deze giften is dat uw man daadwerkelijk zal willen.

drinking

Veel goedkope items minder dan £ 32 hebben betrekking op de consumptie en het serveren van alcohol. De meeste jongens zouden gecharmeerd zijn door de gave van een traditionele fles. Andere alcoholgerelateerde giften omvatten een wijn of bier koeler, martini sets, wijn of martini glazen, elektrische wijn openers, borrelglaasjes, drank serveren kar, wijn karaf of wijnrek. Deze giften zijn perfect voor de alcohol liefhebber of voor een kerel die houdt van te vermaken.

bureau Artikelen

Veel jongens werken in een kantooromgeving met een bureau. Veel bureau-accessoires kosten goed onder £ 32 en maken grote nieuwigheid giften voor de kerel die is moeilijk om te kopen voor. Een bureau aquarium of terrarium is meestal minder dan £ 32, en voegt een veel klasse en de sfeer aan een bureau. Een interessante uitziend lamp, plant, visitekaartjes case of verandering zaak te maken nuttige en aantrekkelijke maar goedkope geschenken. Bureau speelgoed, zoals magnetische bolletjes of noten zal een man te vermaken tijdens stille periodes aan het werk te houden.

koken

Voor de man die houdt van koken, vindt u vele goedkope cadeau-ideeën te vinden. Een kookboek op zijn favoriete stijl van de keuken maakt een ideale gift. Grillen gebruiksvoorwerpen en kebab spiesjes zal hem helpen uit te breiden zijn kooktechnieken en stijl. Kijk voor andere koken gadgets dat de man die houdt van experimenteren in de keuken zal verrukken.

Gadgets

Gadget gaven bijna altijd een beroep doen op jongens. Gelukkig zijn er veel gadgets die kost minder dan £ 32. Golfbal schoonmakers, manchetknopen in ongewone vormen, USB flash drives, flexibele statieven, auto organisatoren en vele andere gadgets kan een beroep op uw man.

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn altijd een optie voor de man die is moeilijk om te winkelen voor of wie heeft alles. De meeste winkels toestaan ​​gift card denominaties minder dan £ 32, waardoor het gemakkelijk om de aankoop voor het juiste bedrag te maken. Cadeaubonnen gemakkelijk en goedkoop ook het schip - een bonus voor een geschenk dat moet worden verzonden naar een andere locatie. Sommige gift cards werken zelfs in meerdere winkels voor een grotere flexibiliteit.