De effecten van B12, lecithine en Knoflook

De effecten van B12, lecithine en Knoflook


Zoals de wetenschap blijft onderzoeken en proeven om manieren om te voorkomen te leren maken en uiteindelijk te elimineren ziekten zoals hart-en vaatziekten en kanker, is duidelijk geworden dat bepaalde vitaminen en levensmiddelen opnieuw naar voren als belangrijk voor de gezondheid. Bijvoorbeeld, knoflook, gebruikt voor duizenden jaren in de geneeskunde en voedsel, heeft aangetoond de mogelijkheid om genezing in wetenschappelijke experimenten te bevorderen. Lecithine, die is gevonden in de cellen van alle levende organismen, wordt verondersteld belangrijk bij de afbraak van voedsel voor energie zijn. Aan te vullen met vitamine B12 kan helpen bij het ​​verbeteren aandoeningen zoals mannelijke onvruchtbaarheid.

vitamine B12

Zoals met alle B-vitamines, vitamine B12, ook bekend als cobalamine, helpt het lichaam koolhydraten om te zetten in energie, metaboliseert eiwitten en vetten, en bevordert gezonde zenuwcellen. B12 helpt produceren ook DNA en RNA en vorming van rode bloedcellen in het lichaam. Als u lijdt aan een tekort aan vitamine B12 u gevoelloosheid, tintelingen in de vingers en tenen, kortademigheid, vermoeidheid en nervositeit. Als je chronisch vermoeidheidssyndroom, kan vitamine B12 shots profiteert u. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, heb je een hoger risico op borstkanker als een post-menopauzale vrouw met een lage B12 bedragen in uw dieet. Veganisten, omdat ze geen eieren of melk, en de ouderen en eetstoornissen eten, kan ook een B12-deficiëntie. Het nemen van B12-supplementen kan ook helpen verhogen spermacellen en de behandeling van de ziekte van Parkinson en chronische astma. Omdat vitamine B12 werkt samen met foliumzuur kan helpen bij het verminderen van de kans op het ontwikkelen van borstkanker. U kunt uw dagelijkse behoefte aan vitamine B12 in uw dieet door het eten van dierlijke eiwitten en zuivel. Vraag uw arts om de juiste dosering van B12-supplementen, die u als vloeibare druppels, capsules, tabletten, zuigtabletten of softgels kan nemen. Terwijl bekend als veilig en niet-toxisch, kan vitamine B12 worden uitgeput als u antibiotica, tetracycline, chemotherapie medicijnen, anti-epileptica of H2-blokkers om maagzuur te verminderen.

Lecithine

Lecithine, een belangrijke vetachtige stof die voorkomt in celmembranen van planten en dieren, breekt vetten. De lever produceert lecithine natuurlijk elke dag, die helpt breken bloed en vetten in de voeding in kleine moleculen en uiteindelijk in vetzuren voor energie. Levensmiddelen die lecithine omvatten pinda's, eieren, vlees, rundvlees lever, sinaasappels, bloemkool en sojabonen. U kunt ook lecithine in capsules veilig zonder complicaties van andere medicijnen. Inname van lecithine supplementen helpt ook herstellen schade aan de lever.

Knoflook

Knoflook behoort tot de lelie familie en is gebruikt als specerij en geneeskunde voor duizenden jaren, maar het kan ook helpen bij het voorkomen van kanker, zoals dikke darm en maag variëteiten. Bovendien, knoflook verdunt het bloed en kan aderverkalking, wat kan leiden tot een beroerte of een hartziekte vertragen. Er wordt ook gezegd om hoge bloeddruk te verlagen helpen. Een verslag van 2009 door de Korea Food and Drug Administration in Seoul geeft aan dat het eten van of het nemen van knoflook vermindert het risico op kanker van de prostaat, colon, eierstokken, de slokdarm, het strottenhoofd en mondelinge en niercellen. U kunt knoflook inslikken door het eten van het gekookt of rauw of door het nemen van capsules, tabletten of vloeibare extracten. Raadpleeg uw arts voordat consumeren knoflook als u momenteel neemt bloedverdunnende medicatie.